Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přidat komentář

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Cool

Nik,20. 6. 2012 14:35

Martine si mart ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD FC MOHLENICE VLASTNE FK :DDDDDD

CHVÁLIM

PCMEN,5. 6. 2012 17:22

Hoši ,teď se mi to líbí. Jen tak dál.
PC MEN

Vytknutí

PCMEN ,14. 5. 2012 19:40

Nazdar hoši.
Prohlédl jsem si vaše webové stránky a něco se mi nelíbí.
Hned na titulní straně máte hodně chyb v pravopisu. (cca 30chyb).
Grafika "loga" na horním okraji má špatné zaostření.
Další chybu co jsem našel je v kategorii Autoři, kde jsem našel tuhle chybu:
Martin Krbec - Moderator webu - Moderator je většinou při tv show. (Víte hoši co je to moderování - podívejte se na Mareše v Hlasu Československa) Spíš bych napsal komentator. Jinak nebyl to špatnej napad založit tyto stránky.
Hlavně opravte ty chyby na titulní straně - je to vaše "vizitka". Jinak chválím, sám mám několik stránek a vím ,že to někdy není lehké a chce to trochu času.
S pozdravem L1J3

Stratég všech stratégů...

Štěpán Pavlík ,20. 2. 2012 19:18

Zdar hoši tak sem se na to podíval a mám celkem radost...,ale taky bych vám chtěl něco vytknout,né ve zlém,ale jen taky třeba vám to pomůže...
I.to členění mi příde zvláštní: Válka ve Vientnamu atd... já osobně bych to třeba seřadil jako:19.stol upe dole a tak bych postupoval pak bych postupoval výše 1.světová válka atd.... ( je na vás ,,odkud kam pojedete,,).
II.ohledně jednotlivých zbraní... pěkné fotky ale je tam toho požehnaně málo lidi... já osobně bych doporučil:udělat si třeba tabulečku a tam dát to co vy píšete do textu... čili tabulka tam konstruktér,ráže,datace(rok výroby,rok vynalezení),váha,kapacita zásobníku,to není problém dohledat.A pak třeba ten krátký popisek.
III.jak sem viděl třeba ten sherman a další techniku...to je snad střelná zbran řekl bych že to vám to tu jaksi ,,kazí,, ,ale to je můj názor.
IIII.Celkově dost dobrý,máte snahu,chut dávat sem nový věci,dost ste mě potěšili jinak kdybyste ještě něco tak bych rád poradil, snad vám to co sem vám vytknul pomůže... JEN TAK DÁL.

Re: Stratég všech stratégů...

Martin (moderator),21. 2. 2012 17:13

Diky za tvoje dobré rady hodně jsem se o tom docela poučil. Něco určitě uděláme jak říkáš a ty tanky a atd. jsem sem nedal ale Nikolas. Ja mu to říkal, že střelné zbraně není tank ale tank střílí :D, ale máš pravdu jsem s tebou. Jinak k těm fotkám web se zatím dává do kupy takže budem přidávat dál a dál. Já vím, že by to bylo lepší ty zbraně 19. století atd. ale nám se to prostě líbí takhle. Jinak si cením tvým rad, kdyby si chtěl něco ještě dodat tak to napiš diky moc.